Novice

12.05.2020: MOJMOJSTER.NET

Potrebujete izvajalca del za tesarska, krovska in kleparska dela? Poiščite nas na spletni platformi www.mojmojster.net, kjer smo že vrsto let vključeni v bazo preverjenih izvajalcev del.

Poleg baze preverjenih izvajalcev del si lahko na spletni platformi Mojmojster.net preberete tudi uporabne nasvete oziroma strokovne članke, kjer jih v sodelovanju z izvajalci del pripravlja strokovna ekipa Mojmojster.net.

V strokovnem članku z naslovom Izdelava strehe: kleparstvo, krovstvo in tesarstvo je sodelovalo tudi naše podjetje, kjer smo podali nasvet glede izvedbe lesene strešne konstrukcije in toplotne izolacije strehe. Strokovni članek si lahko ogledate na naslednji povezavi www.mojmojster.net.

——————————————————————————————————————————————————————————–

13.03.2018: SPOMLADANSKA OSVEŽITEV STREHE

☀️SPOMLADANSKA OSVEŽITEV STREHE☀️ 
Kljub ❄️muhastemu❄️ februarskemu vremenu nam je uspeloPoskrbeli smo za novo podobo strehe stanovanjske hiše 🏡 s strešno kritino Bramac Klasik Inovativ NG, v temno rjavi barvi 👍 Vam je všeč

 

——————————————————————————————————————————————————————————–

28.02.2018: NADSTREŠEK ZA AVTOMOBIL

Si se že naveličal/a čiščenja snega z avtomobila? Prihaja nova pošiljka snega! Z novim nadstreškom za avtomobile bo čiščenje snega preteklost.

——————————————————————————————————————————————————————————–

08.01.2018: 5% ZIMSKI POPUST

 5% ZIMSKI POPUST  Zahtevaj svojo ponudbo še danes in si zagotovi novo streho, nadstrešek ali vrtno uto po akcijskih cenah!

——————————————————————————————————————————————————————————–

05.03.2014: EKOSKLAD

V petek, dne 28.02.2014, so na spletni strani www.ekosklad.si objavili nove razpise za nepovratne finančne spodbude v obnovljive vire energije in učinkovito rabo energije za tekoče leto 2014. Skupaj je razpisanih 21,5 milijonov evrov nepovratnih sredstev. Med drugim razpisi vključujejo tudi subvencioniranje v naložbe toplotne izolacije strehe oziroma stropa v neogrevanem podstrešju.

Energetsko sanacijo strehe kot tudi podstrešja lahko zaupate podjetju Tesarstvo in krovstvo Krovik, saj vam bodo poleg same izvedbe energetske sanacije, pomagali tudi pri pripravi dokumentacije za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev Ekosklad-a ter Vam ob tem prihranili dragoceni čas in denar.

Poskrbite, da bo vaša streha energijska varčna streha!

ekosklad

——————————————————————————————————————————————————————————–

18.02.2014: VELUX izobraževalni seminar

Visoko kakovostne storitve, ki jih ponujajo sodobna podjetja so rezultat nenehnega izobraževanja svojih zaposlenih. V podjetju Tesarstvo in krovstvo Krovik stremijo k visoki kakovosti svojih storitev zato nenehno vlagajo v znanje, izobraževanje in usposobljenost svojih zaposlenih s področja celovitih strešnih sistemov.

V četrtek, dne 20.02.2014 so se tako udeležili seminarja za izvajalce VELUX strešnih oken, ki je temeljil na novi generaciji izdelkov VELUX  ki omogočajo hitrejšo in varnejšo vgradnjo, prav tako pa so bile predstavljene tudi ostale novosti nove generacije strešnih oken VELUX.

Velux

——————————————————————————————————————————————————————————–

18.02.2014: RAZSTAVNI SALON STREŠNIH SISTEMOV

V podjetju Tesarstvo in krovstvo Krovik želijo svojim strankam ponuditi največ, zato so odprli nov razstavni salon, kjer v sodelovanju s priznanimi poslovnimi partnerji strankam ponujajo široko ponudbo storitev na področju celovitih in sistemskih strešnih rešitvah.

V podjetju Tesarstvo in krovstvo Krovik Vas vabijo, da jih obiščete v novo odprtem razstavnem salonu, kjer Vam bodo strokovno svetovali in praktično prikazali optimalno rešitev za Vašo streho.

krovstvo-krovik-3

——————————————————————————————————————————————————————————–

06.02.2014: STROKOVEN PREGLED IN POPRAVILO STREH

Neprijetne vremenske razmere, ki so vladale v preteklih dneh so poskrbele, da je življenje v Sloveniji dobesedno zamrznilo. Narava nas je znova prepričala, da jo moramo spoštovati, ceniti in biti vsakodnevno pripravljeni na njen udarec. Moker sneg, dež in žled so povzročili nemalo težav na vseh področjih, med drugim niso prizanesle niti streham marsikaterega objekta. Posledice, kot so poškodbe na ostrešju, poškodovani strešniki in posledično zamakanje so le del mozaika moči narave, ki nas je spremljala zadnje dni. Z ukrepom kot je periodični strokovni pregled in morebitno popravilo strehe pred zimo, poskrbimo, da nas le ta ne preseneti in da smo na njene udarce pripravljeni.

Obveščamo vas, da v naslednjih dneh izvajamo celovite strokovne preglede streh, ki so podlegle poškodbam vremenskih razmer v preteklih dneh. V kolikor so se tudi pri vas pojavile morebitne poškodbe oz. bi se radi prepričali o trajnosti vaše strehe vas vabimo, da nas kontaktirate na spodaj navedene kontakte:

e: info@krovik.si
m: 070/506-661

V upanju na uspešno rešitev posledic vremenskih razmer vas lepo pozdravljamo!
Tesarstvo in krovstvo Krovik

——————————————————————————————————————————————————————————–

07.01.2014: AKCIJA -5% (zimski popust)

Prihranite do 5% ob koriščenju storitev podjetja Tesarstvo in krovstvo Krovik!

Zimski popusti v višini 5% veljajo na vse storitve podjetja. Pokličite nas še danes na telefonsko številko 070/506-661 ali nas obiščite v našem razstavnem salonu, ter se sami prepričajte.

Akcija velja do 31.03.2014.

krovstvo

——————————————————————————————————————————————————————————–

20.12.2013: TESARSTVO IN KROVSTVO KROVIK VAM ŽELI SREČNO 2014!

Zdravja, osebnega zadovoljstva, poslovnih uspehov in trdne strehe nad glavo Vam želimo v letu
2014!
krovstvo

——————————————————————————————————————————————————————————–

28.10.2013: STROKOVEN PREGLED STREHE

Vas zanima ali bo vaša streha kljubovala ekstremnim vremenskim razmeram, ki jih prinaša prihajajoča zima? Nizke temperature, led, snežne obremenitve, kot tudi ostali spremljajoči zunanji vplivi predstavljajo za ostrešje, strešno kritino in žlebove morebitne poškodbe. Naročite celovit in strokoven pregled ostrešja, strešne kritine, žlebov objekta in se podajte v zimo brezskrbni, poleg tega pa prejmite bon v vrednosti pregleda, ki ga boste lahko unovčili, v kolikor bo potrebna sanacija strehe in strešnih elementov.

——————————————————————————————————————————————————————————–

09.04.2013: AKCIJA -5% (nadstreški za avtomobile)

Želite zaščititi vaš avtomobil pred ekstremnimi poletnimi vremenskimi vplivi, kot so izpostavljenost UV sevanju in visokim temperaturam, poškodbami pred točo in ostalimi padavinami ter vrsto ostalimi zunanjimi vplivi?

V podjetju Tesarstvo in krovstvo Krovik vam ravno zato v času od 01.04.2013 do 31.10.2013 ponujamo poletni popust v vrednosti 5% za vse vrste nadstreškov.

Poskrbite za vašega jeklenega konjička!

krovstvo_3

 ——————————————————————————————————————————————————————————–