Predstavitev podjetja

Podjetje Tesarstvo in krovstvo Krovik predstavlja ambiciozno in zanesljivo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, ki svojim strankam ponuja celovite strokovne rešitve na področju tesarskihkrovskih in kleparskih storitev. Podjetje je na tržišču prisotno od leta 2011 in deluje povsem samostojno. V okviru dejavnosti, ki jih ponuja ključnim strankam so tesarskakrovska in kleparska dela, poleg tega pa podjetje vedno bolj aktivno izvaja ukrepe učinkovite rabe energije (URE) med katere sodijo tudi energetske prenove strehenergetske prenove podstreh in energetske prenove mansard.

Podjetje Tesarstvo in krovstvo Krovik v tem trenutku zaposluje tri redno zaposlene sodelavce in enega zunanjega sodelavca, v prihodnje pa načrtuje nove okrepitve glede na visoko rast in ocenjen potencial energetskih prenov, ki so plod vse večje osveščenosti strank in splošni potrebi po prihranku energije za ogrevanje.

Vizija podjetja je postati visoko strokovno usposobljena ekipa sodelavcev, specializiranih za energetske prenove objektov, kar predstavlja tudi vodilo poslovanja podjetja:

˝energijsko varčna streha˝

Večji del aktivnosti podjetje vrši na deloviščih na terenu. Manjši del, ki zajema pripravo projektov energetskih prenov, projektnih popisov del in načrtovanja energetskih prenov pa na sedežu podjetja.

Podjetje svojim strankam ponuja celovite in sistemske rešitve z uporabo kvalitetnih certificiranih materialov. Poleg same izvedbe del, podjetje strankam pripravlja tudi vso potrebno dokumentacijo za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev za izvajanje energetsko učinkovitih ukrepov, Slovenskega okoljskega javnega sklada – Ekosklad-a.

Strokovne in celovite rešitve storitev podjetja si lahko ogledate v referencah.

krovstvo_velenje